استعلام و ثبت سفارش : 09194021691

سبک های دکوراسیون داخلی

محل آرامش افراد خانه می باشد. همه افراد دوست دارند تا بعد از گذراندن یک روز پرمشغله خود به خانه‌ای پر از آرامش و دل‌نشین برگردند و بتوانند در خانه به آرامش برسند و استراحت کند. علاوه بر پاکیزگی و نظافت منزل که اصل مهم است و به برقراری آرامش کمک شایانی می‌کند، موارد دیگری هم وجود دارند که سبب می‌شوند تا آرامش به خانه شما روی آورد. یکی از مهم‌ترین ویژگی اصلی که موجب برقراری آرامش افراد می‌شود، سبک‌های دکوراسیون داخلی و سبک طراحی داخلی منزل و یا ساختمان شما می باشد.

دکوراسیون داخلی

سبک‌های دکوراسیون در انواع مختلفی وجود دارند و هر کدام از این انواع سبک طراحی داخلی، از طراحی مدرن گرفته تا سبک طراحی کلاسیک، برای فردی خوشایند و جذاب است. با توجه به انواع متفاوت سبک‌های دکوراسیون داخلی بهتر است منزل خود را به شکل و شیوه ای که با روحیات شما مطابقت دارد، بچینید و سبک طراحی داخلی را طوری انتخاب کنید تا از حضور در منزل خود لذت بیشتری ببرید.

سبک دکوراسیون مدرن

یکی از انواع پرطرفدارترین سبک طراحی داخلی، دکوراسیون مدرن می باشد. در سبک دکوراسیون مدرن به ایجاد فضا و کاربردی ساختن فضا و لوازم و متریال توجه بسیاری می‌شود. این سبک دکوراسیون در قرن ۲۱ میلادی شکل گرفته است و در آن از خطوط مشخص و صاف و حداقل رنگ‌ها ولی زیبا استفاده می‌شود.
در این سبک دکوراسیون مدرن از فضا به بهترین شکل ممکن استفاده می‌شود و سعی می‌شود از همه نقاط خانه و ساختمان به درستی استفاده شود. در دکوراسیون مدرن از مبلمان و لوازم ساده و شیک استفاده می‌شود و سعی می‌شود فضاها با لوازم و طراحی‌های اضافه پر نشود تا بتوان از فضاها استفاده مفیدی کرد. این سبک بیشتر در آپارتمان‌هایی که با طراحی فضای بازطراحی و ساخته شده‌اند، بهتر اجرا می‌شود.
ویژگی‌های سبک دکوراسیون مدرن:
نداشتن زرق و برق در دکوراسیون مدرن داخلی
نداشتن تقارن عمودی
نبود شلوغی و ایجاد اختلافات زیاد
استفاده از پالت رنگ‌های اصلی و پایه به عنوان زمینه
بازی با رنگ‌ها بر زمینه اصلی
قالیچه‌هایی با طرح‌های هندسی و یا طراحی ساده و شیک
استفاده از اشکال ساده و پایه برای ساخت مبلمان
دارای طراحی باز
استفاده مفید هنر با کمترین وسایل به جای به کار بردن تزیینات اضافی
سبک دکوراسیون امروزی یا معاصر
ویژگی‌های سبک دکوراسیون معاصر:
دارای فضاهای باز
دارای طرح‌بندی‌های غیرمعمول
استفاده مفید از نور طبیعی
استفاده از پالت رنگ‌های خنثی
استفاده از فلزات
استفاده از پارچه و بافت‌های طبیعی
استفاده از طیف بسیار روشن و یا بسیار تیره چوب
استفاده از نور به عنوان بخشی از طراحی
سبک دکوراسیون انتقالی
ویژگی‌های سبک دکوراسیون انتقالی
استفاده محدود و کم از لوازم جانبی
استفاده از مراکز هنری تأثیرگذار در طراحی
مبلمانی با خطوط منحنی و صاف
استفاده از طیف رنگی خنثی
استفاده از عناصری مانند چوب، شیشه و …

سبک مینیمال

سبک طراحی داخلی مینیمال یکی از پرطرفدارترین سبک‌های دکوراسیون می باشد. این سبک در واقع ساده شده سبک مدرن می باشد. همچنین در این سبک از مبلمان بسیار ساده استفاده می‌شود.
از رنگ‌ها به شکل بسیار گذرا استفاده می‌شود. هیچ چیز شلوغی در این سبک دکوراسیون وجود ندارد. همه چیز ساده و دل‌نشین می باشد. در این سبک از خطوطی بسیار صاف استفاده می‌شود. این سبک شما را به بازگشت به چیزهای ساده دعوت می‌کند.
در سبک دکوراسیون مینیمال به فضاهای خالی ارج داده می‌شود یعنی هر المان غیرضروری از اتاق حذف می‌شود و اجازه داده می‌شود تا فضای خالی خودنمایی کند. اصولاً از رنگ‌های سیاه و سفید در این سبک بسیار استفاده می‌شود.

دکوراسیون مدرن

سبک شابی شیک

این سبک برای افرادی که لوازم طرح‌دار و شلوغ دوست دارند، بسیار مناسب می باشد. در لوازم این سبک دکوراسیون از مبلمان شلوغ و با تزیینات زیاد استفاده میگردد و اصولاً پارچه‌های گل‌دار و کف‌پوش‌های سفید نیز بخش اصلی طراحی این سبک می باشند.

سبک اسکاندیناویایی

در این سبک دکوراسیون داخلی سادگی زندگی کشورهای شمال اروپا را به خوبی قابل مشاهده می باشد. طراحی مبلمان در این سبک بسیار دقیق می باشد و در نهایت یک اثر هنری از مبلمان ایجاد می‌شود گرچه طراحی مبلمان ساده است و از رنگ‌های کمی استفاده شده است اما ممکن است گاهی چوب‌بری‌های ظریفی در ساخت این لوازم و متریال استفاده شود و طرح‌های مجسمه‌ای بر پایه مبلمان حک و طراحی شوند.

سبک طراحی مدیترانه‌ای

در این سبک دکوراسیون از ستون‌ها و قوس‌های فراوانی استفاده می‌شود. اصولاً از طیف رنگی بسیار زیادی استفاده می‌شود و این رنگ‌ها نیز از رنگ‌های طبیعی زمین و خاک الهام گرفته شده است.

سبک دکوراسیون سنتی

در این سبک دکوراسیون داخلی به جزییات دقت بیشتری می‌شود. از مبلمان مجلل استفاده می‌شود و لوازم غیرضروری فراوانی در خانه به کار می‌رود. رنگ چوب‌ها اصولاً تیره هستند و از رنگ‌های تند بسیاری استفاده می‌شود. انواع بافت‌ها در این سبک به کار می‌رود و خطوط منحنی بسیاری در خانه دیده می‌شود. برای مبلمان از پارچه‌های مخملی، ابریشمی و گلدوزی‌شده استفاده می‌گردد. در طراحی مبلمان به جزییات توجه بیشتری می‌شود.

سبک دکوراسیون کرفتس‌من

در این سبک دکوراسیون داخلی از سطوح وسیع استفاده می‌شود و اصولاً در خانه‌های امروزی و مدرن این طراحی بیشتر انجام می‌شود.

سبک مدرن

یکی از مهم ترین سبک های دکوراسیون داخلی، سبک مدرن می باشد. تأکید این سبک بر الگوهای معاصر، مصالح طبیعی و جریان یکپارچه در بین فضاهای داخلی و خارجی، ترکیبی از آسایش واقعی و شیک بودن به ارمغان می آورد. ظاهر این سبک بین طبیعت و صنعت، یعنی آنچه به صورت طبیعی در دنیا وجود دارد و آنچه ساخته ی دست بشر می باشد پل می زند.

سبک کلاسیک

در واقع یکی از پرطرفدارترین سبک های دکوراسیون داخلی منازل می باشد که خیلی از ما به خوبی با آن آشنا هستیم. سبک کلاسیک سنتی غربی، از مبلمان آنتیک گرفته تا پارچه‌های گل‌دار، گاهی به‌عنوان یک سبک قدیمی و منسوخ شده شناخته می شود. اما چنین چیزی اصلا درست نیست. گرچه ظاهر این سبک طراحی داخلی الهام‌گرفته از گذشته می باشد، اما واقعا هدفش راحتی در خانه می باشد. همه عناصر حسی آشنا دارند و به شیوه‌ای درست و به جا در جای خود قرار گرفته‌اند.

سبک ساحلی

سبک ساحلی بیش‌تر از این‌که بخواهد همه جزئیات دکوراسیون را از ساحل الهام بگیرد، به‌دنبال خلق و به وجود آوردن یک حال‌وهوای ساحلی است. یک فضای ساحلی، راحتی، آسودگی، آرامش و احساسی از ساحل را به انسان می دهد. شما حتی اگر کیلومترها هم از ساحل دور باشید می‌توانید از چنین سبک طراحی داخلی در فضای خانه‌یتان استفاده نمایید.

سبک بالیوودی

سبک دکوراسیون بالیوودی برای طرفداران بالیوود و سینمای هند انتخاب فوق العاده‌ای می باشد با شنیدن نام بالیوود ناخودآگاه فیلم های هندی پر رزق و برق و رنگی و بسیار شاد در ذهنمان تداعی می گردد. سبک طراحی بالیوود در طراحی داخلی نیز دقیقا القا کننده همین حس ها در فضای خانه می باشد.

سبک صنعتی

سبک صنعتی خانه با وجود تنوع و جذابیت بسیار بالایی که برای خانه شما ایجاد می کند، هزینه بسیار هم و مقرون به صرفه ای نیز به دنبال دارد. در توضیح کامل این سبک معماری داخلی می توانیم به جمله «سبک صنعتی، سبکی ارزان اما بسیار شیک است!» اشاره کنیم. بر اساس این جمله شاید بتوان ریشه شکل گیری سبک صنعتی را رونق طراحی صنعتی در سال های اخیر دانست، چیزی که در تلاش برای تبدیل کارخانه ها، انبارهای قدیمی و همین طور ساختمان های متروکه به فضایی مفید شهری شکل پیدا خواهد کرد.
سبک صنعتی از انبارها و کارخانه‌های قدیمی الهام گرفته شده است. در این سبک از دیوارهای آجری یا بلوکیهایی استفاده می‌شود و لوله‌های ساختمان در معرض دید قرار دارند و از تزئیناتی از جنس فلز و بتن استفاده می گردد.
در سبک دکوراسیون صنعتی، رنگ مواد اولیه تغییر داده نمی‌شود و طراحان اجازه می‌دهند تا لوازم به همان شکل طبیعی خود باقی بمانند. رنگ‌ها اصولاً تیره هستند و در صورتی که قرار باشد از رنگ روشن استفاده شود، قطعه هنری انتزاعی با این طیف رنگی، در خانه نصب خواهد شد.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top